A.S.C.O.R. si L.T.C.O.R. in sarbatoare

DSC_3972

In perioada 18-19 iunie 2016 mai multi tineri bucuresteni au aniversat ziua nationala A.S.C.O.R. si L.T.C.O.R. la Valea Plopului, intrucat Asociatia Studentilor Crestin-Ortodocsi Romani, alaturi de Liga Tinerilor Crestin-Ortodocsi Romani, se afla sub patronajul Preasfintei Treimi, dupa cum ne-a precizat Andreea Gheorma.

Indreptandu-se spre Valea Plopului, tinerii au facut un mic popas in orasul marelui Nicolae Iorga-Valenii de Munte, unde au fost primiti de membrii L.T.C.O.R. - Valenii de Munte. Tinerii bucuresteni au participat la slujba Parastasului oficiata in Biserica Manastirea din Protoieria Valenii de Munte, dupa care au vizitat Muzeul Memorial Nicolae Iorga, Muzeul de Etnografie al Vaii Teleajenului, Muzeul de Arta Religioasa Nicolae Iorga, Muzeul Natura Vaii Teleajenului si Biserica Nica Filip. In dupa-amiaza zilei a avut loc intalnirea studentilor cu parintele Nicolae Tanase si cu parintele diacon Rafael Tanase, care le-au raspuns la intrebari. Ziua s-a incheiat cu participarea, alaturi de copiii pe care ii are in grija asociatia ProVita, la slujba Vecerniei.

In dimineata zilei de 19 iunie, tinerii au participat la Sfanta Liturghie, urmata de Vecernia plecarii genunchilor. Din program nu au lipsit plimbarile prin imprejurimi si discutiile cu copiii si adolescentii din centrul ProVita Valea Plopului.

[gallery link="file" columns="2" ids="136179,136180,136181,136182"]

The post A.S.C.O.R. si L.T.C.O.R. in sarbatoare appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Jun 22, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei