Arhiepiscopia Sibiului alaturi de cei in suferinta. Daruri pentru persoane cu handicap din Sibiu

06

Pacientii internati in Centrul de Recuperare si Reabilitare a persoanelor cu handicap din orasul Talmaciu, judetul Sibiu, au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Sibiului. Actiunea social filantropica a avut loc miercuri, 27 iulie 2016, cu prilejul hramului capelei din cadrul Centrului, informeaza site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

26iulieslujbasfpantelimon12

In ziua sarbatorii Sfantului Pantelimon, miercuri, 27 iulie 2016, capela din cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare a persoanelor cu handicap  din orasul Talmaciu, judetul Sibiu si-a serbat hramul. Cu acest prilej, pr. Ilie Gusan de la Parohia Talmaciu I si pr. Ciprian Candea, consilierului social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, au fost prezenti in mijlocul pacientilor internati in cadrul centrului.

Clericii au oficiat o slujba de Parastas pentru bolnavii care au trecut la Domnul in ultima perioada si i-au binecuvantat pe pacientii centrului din Talmaciu, imbarbatandu-i, in acelasi timp, pentru a depasi aceste moment de grea incercare din vietile lor.

Am dorit sa aducem o bucurie acestor persoane greu incercate de boala si i-am indemnat sa se roage lui Dumnezeu pentru a primi ajutor ceresc in aceste momente dificile din vietile lor. Le-am oferit in dar produse alimentare, dulciuri si sucuri, ne-a spus pr. Ciprian Candea.

La slujba religioasa au fost prezenti conducerea centrului medical, o parte din personal si pacientii aflati sub ingrijire medicala. Parintele Ciprian Candea le-a transmis tuturor binecuvantarea si mesajul de incurajare din partea Inaltpreasfintitului Laurentiu, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului. La final, pacientii au primit daruri din partea Parohiei Talmaciu I si din partea Arhiepiscopiei Sibiului.

 

The post Arhiepiscopia Sibiului alaturi de cei in suferinta. Daruri pentru persoane cu handicap din Sibiu appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Jul 30, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei