Capela scolara din Otelu Rosu si-a sarbatorit hramul

2

Capela scolara Sfanta Treime din  incinta Liceului Banatean Otelu Rosu si-a sarbatorit hramul. Cu acest prilej, in ziua de 21 iunie 2016, un sobor de preoti a oficiat Sfanta Liturghie, apoi a urmat lansarea celui de-al doilea numar al revistei religioase a liceului, Chemarea Credintei .

 Liceul Banatean din Otelu Rosu prin amabilitatea doamnei director Rozina Ghiorghioni, este un factor activ in parteneriatul cu Episcopia Caransebesului si cu parohiile din Otelu Rosu prin deschiderea pe care o are conducerea liceului cu privire la manifestarile religioase, prin administrarea unei cantine sociale aflate in interiorul liceului, dar si prin capela scolara, care deschide elevilor oportunitatea de apropiere si de cunoastere a lui Dumnezeu. Astfel, parteneriatul viabil dintre Școala si Biserica are scopul de a forma noile generatii printr-o educatie nu doar intelectuala, ci si spirituala, insufland, astfel, una dintre cele mai esentiale valori umane, si anume credinta, a precizat Darius Herea de la Biroul de Presa al Episcopiei Caransebesului.

La aceasta manifestare au participat cadre didactice si elevi ai Liceului Banatean din Otelu Rosu.

 

The post Capela scolara din Otelu Rosu si-a sarbatorit hramul appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Jun 22, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei