Concert caritabil pentru sustinerea Proiectului Sfantul Vasile cel Mare

Manifestarea a avut loc  la Casa Municipală de Cultură din Cluj-Napoca, Piaţa Unirii nr. 24, unde au concertat Corul de cameră Psalmodia Transylvanica al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, dirijat de pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, şi Formaţia Cantabile a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj.

O invitaţie la acest eveniment a făcut prezedintele Societăţii Femeilor Ortodoxe Cluj, Gabriela Trâmbiţaş: „Vă invităm să sprijiniţi acţiunea de strângere de fonduri pentru susţinerea Programului „Sfântului Vasile cel Mare” de asistenţă a persoanelor vârstnice la domiciliu. Cu această ocazie, dorim să mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această acţiune, Casei Municipale de Cultură, domnului director Dan Brudaşcu, Coralei Psalmodia Transylvanica şi dirijorului pr. prof. Vasile Stanciu, memebrilor formaţiei Cantabile şi doamnelor din societate”.

Programul „Sfântul Vasile cel Mare” este derulat de Societatea Femeilor Ortodoxe a Arhiepiscopiei Clujului pentru a veni în sprijinul vârstnicilor singuri şi cu venituri reduse, care beneficiază de asistenţă la domiciliu. Ei primesc hrană zilnic şi sunt ajutaţi în rezolvarea problemelor sociale. În momentul de faţă sunt incluşi în acest program 65 de vârstnici.

sursa: radiorenasterea.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Nov 7, 2011
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei