Concursul de creatie Sfantul Andrei Şaguna - O viata in slujba Bisericii

Concursul se înscrie în seria de manifestări dedicate canonizării ierarhului transilvănean şi organizate în acest an de Arhiepiscopia Sibiului.

Acest concurs, la care sunt invitaţi să participe elevii şcolilor generale din judeţ, va cuprinde două secţiuni: secţiunea artistică, dedicată claselor I-VII, şi secţiunea literară, dedicată claselor a VIII-a, conform celor precizate de pr. Cristian Dariciuc, coordonator al Departamentului pentru tineret din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

"Prima etapă a concursului se va desfăşura la nivelul fiecărei şcoli, până în 21 octombrie 2011, urmând ca lucrările câştigătoare la cele două secţiuni (artistică şi literară) să fie trimise la etapa următoare (judeţeană) până în data de 28 octombrie, pentru a fi jurizate şi notate", a spus pr. Cristian Dariciuc. Elevii câştigători vor fi invitaţi, în data de 12 noiembrie 2011, la Colegiul Naţional Pedagogic "Andrei Şaguna" din Sibiu, pentru a fi premiaţi în cadrul Simpozionului Judeţean "Andrei Şaguna - Sfinţenie şi cultură".

sursa: ziarullumina.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Oct 3, 2011
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei