Concursul judetean Traditii pascale romanesti, la Suceava

Competiţia organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, în colaborare cu Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei a Universităţii „Ştefan cel Mare“ (USV) şi Casa Corpului Didactic Suceava, a înscris un număr de 156 de participanţi din rândul preşcolarilor din judeţele Suceava, Botoşani şi Argeş.

La final, preşcolarii, precum şi cadrele didactice coordonatoare au primit diplome pentru rezultatele obţinute din partea unităţii coordonatoare.

„Concursul judeţean «Tradiţii pascale româneşti» s-a născut din dorinţa de a evidenţia capacităţile intelectuale şi creatoare ale preşcolarilor şi cadrelor didactice în realizarea unor lucrări artistico-plastice cu caracter religios - picturi, desene, colaje, felicitări - care să redea tema sărbătorii Sf. Paşti. Mulţumim d-nei inspector şcolar pentru educaţia permanentă,  prof. Tatiana Vîntur pentru îndrumare şi colaborare, d-nei lector univ. dr. Oana Hrişcă de la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul USV Suceava, precum şi tuturor cadrelor didactice coordonatoare implicate în activitatea desfăşurată şi, nu în ultimul rând, preşcolarilor participanţi la concurs“, ne-a spus coordonatorul manifestării, prof. înv. preşc. Maria Doncean de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava“.


sursa: doxologia.ro
Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: May 21, 2014
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei