Ședinta de lucru a clericilor din Protoieria Sector 2 Capitala

6560

La manastirea Sfanta Cruce Caraiman a avut loc, in perioada 15-15 iunie 2016, sedinta de lucru a clericilor din Protoieria Sector 2 Capitala.

Intalnirea s-a desfasurat in decursul celor doua zile si a avut doua parti: o parte administrativa prezidata de pr. protopop Ion Popescu si o parte cultural - pastorala prezidata de pr Aurel Mihai - vicar administrativ si delegatul Preafericitului Parinte Patriarh Daniel , a precizat pr. Ciprian Tudor.

Joi, 16 iunie, in cea de-a doua parte a intalnirii, au fost sustinute trei prelegeri. Parintele vicar Aurel Mihai a vorbit despre Demnitatea slujirii preotesti, parintele Liviu Nechita, Consilier Patriarhal si slujitor la Biserica Icoanei din Bucuresti, a sustinut o prelegere despre istoricul si importanta construirii Catedralei Mantuirii Neamului, iar parintele Dragos Caprioru de la Parohia Otetari a sustinut referatul intitulat Clerici si mireni-membri activi marturisitori ai Bisericii Ortodoxe Romane.

La finalul zilei de joi, 16 iunie 2016, clericii au vizitat Castelul Peles

6567

 

 

The post Ședinta de lucru a clericilor din Protoieria Sector 2 Capitala appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Jun 17, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei