O noua generatie de teologi la Cluj-Napoca

2

In prezenta Inaltpreasfintitului Parinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, cei 120 de absolventi ai Facutatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca au depus luni, 4 iulie 2016, juramantul de credinta, informeaza Radio Renasterea.

Momentul solemn a avut loc in jurul orei 10:30 in capela din incinta Campusului Teologic Nicolae Ivan din cartierul Marasti.

Inaltpreasfintitul Parinte Andrei a vorbit cu acest prilej despre importanta misiunii unui cleric:

Parintele decan Vasile Stanciu, care a fost si indrumatorul de an al tinerilor teologi, i-a indemnat pe studenti la misiune, asemeni apostolilor si le-a reamintit ca oriunde ar urma sa lucreze, au responsabilitatea de a le fi recunoscatori profesorilor si sa duca mai departe numele bun al institutiei care i-a format.

La finalul ceremoniei s-a dat citire mediilor finale obtinute de studenti si masteranzi, in urma sustinerii lucrarilor de licenta si disertatie.

 

The post O noua generatie de teologi la Cluj-Napoca appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Jul 6, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro: DESPRE BISERICA din categoria: Despre credinta ortodoxa - Parintele ILIE CLEOPA, Patimirea Sfintilor Mucenici Agapie, Plisie, Timolau, Romil, doi Alexandru si doi Dionisie din categoria: Vieţile Sfinţilor pe luna martie, CAPITOLUL 61 :: Limonariu din categoria: Limonariu sau Livada Duhovniceasca - a Fericitului Ioan Evcrata, Astazi voiesc a-ti aduce din categoria: Cantari si priscene,
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei