Proiectul de tineret Școala de bune maniere , in Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei

IMG 5442

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei a organizat, in parteneriat cu Asociatia Touristica din Buzau si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea, proiectul de tineret Școala de bune maniere, dupa cum ne-a precizat Raluca Trocaru, inspector eparhial in cadrul Sectorului Invatamant si Activitati cu Tineretul al Eparhiei.

In perioada 17-21 august 2016, 20 de tineri, cu varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani, au participat la o tabara tematica, desfasurata in Centrul de agrement Galaciuc din judetul Vrancea, in cadrul careia au realizat o serie de activitati, ce au avut ca scop urmarea si dezvoltarea motto-ului: Un copil manierat devine un adult elevat.

Timp de patru zile, participantii au deprins, cu ajutorul tehnicilor de educatie non-formala, work-shop-uri, jocuri de animatie si scenete, cunostinte temeinice de: bune maniere (istoric, salutul, prezentarea, tinuta vestimentara, arta conversatiei), dezvoltare emotionala (Cine sunt eu?, Fii un bun prieten, Cum sa aleg?, Eu si familia mea), precum si educatie morala si juridica.

Prin realizarea acestei actiuni, reprezentantii Sectorului Invatamant si Activitati cu Tineretul al Eparhiei au dorit sa arate tinerilor partea frumoasa a vietii, lucrurile bune si optimiste care dau culoare si infrumuseteaza sufletul inca in formare al copiilor, dornici de cunoastere si implicare intr-o societate aflata in permanenta schimbare.

[gallery link="file" ids="140976,140977,140978"]

The post Proiectul de tineret Școala de bune maniere , in Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Aug 23, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei