Slujba de binecuvantare a Caminului pentru persoane varstnice din Barabant, protopopiatul Alba Iulia

Lucrările executate au presupus îmbunătăţirea calităţii infrastructurii imobilului şi extinderea acestuia, astfel încât centrul să poată oferi, în condiţii optime, servicii sociale pentru 32 de vârstnici din Alba Iulia. Concret, în continuarea imobilului deja existent s-a construit un corp nou, pe două nivele, care a preluat o parte din funcţiunile aşezământului.

Erau necesare  spaţii suplimentare precum bucătărie în conformitate cu standardele în vigoare, spaţii de depozitare, mai precis vestiare, toalete, garaj, dar şi unul pentru activităţi de recreere. Centrul este dotat cu o sală de mese multifuncţională, unde vor putea fi organizate diverse evenimente, precum şi o terasă. Noua clădire este echipată termic, sanitar şi electric.

Aşezământul Social pentru Vârstnici „Sfântul Andrei” din Bărăbanţ se află sub coordonarea părintelui Mihai Ţârău. (Sursa: reintregirea.ro)


sursa: doxologia.ro
Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: May 20, 2014
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro: Prima intrare a sfintei adunari (liturghii) este simbolul virtutilor sufletului din categoria: Mistagogia - Sfantul Maxim Marturisitorul, Patimirea Sfintului Sfintitului Mucenic Vavila si a celor cu dinsul trei tineri din categoria: Vieţile Sfinţilor pe luna septembrie, LUNI IN SAPTAMANA BRANZEI :: Tipicul cel mare al Sfantului Sava cel Sfintit din categoria: Tipicul cel mare al Sfantului Sava cel Sfintit,
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei