Sfantul Ierarh Luca al Crimeii cinstit la Paraclisul Spitalului Floreasca din Capitala

IMG_20160611_132824

Sfantul Ierarh Luca al Crimeii a fost cinstit astazi, 11 iunie 2016, la Paraclisul spitalului Floreasca din Capitala.

Sfanta Liturghie a fost oficiata de Parintele Marius Ciprian Dinu, coordonatorul preotilor de caritate din Arhiepiscopia Bucurestilor, impreuna cu parintele Hangu Ciprian Marian, slujitor la Paraclisul spitalului Floreasca, si cu parintele Pr. Peiu Tudorel de la Capela Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu .

A fost oficiata Slujba Utreniei si Sfanta Liturghie. Am slujit impreuna cu parintele coordonator Marius Ciprian Dinu si cu parintele Peiu Tudorel. A fost o slujba inaltatoare, deosebita, a precizat parintele Hangu Ciprian Marian.

Pacientii si cadrele medicale prezente la slujba au putut aduce cinstire unui fragment din moastele Sfantului Luca al Crimeii. Moastele Sfantului Ierarh Luca al Crimeii au fost aduse in lacasul de cult in anul 2011.

d Ierarh marturisitor, Sfantul Luca al Crimeii a patimit in temnitele comuniste pentru dragostea si credinta lui in Hristos. Despre viata sa curata si minunile savarsite de-a lungul vremii amintesc nenumarate marturii, scrisori, carti si fotografii de epoca.

Sfantul Luca al Crimeii cinstit astazi in Biserica Ortodoxa - Basilica.ro - Agentia de presa a Patriahiei Romane

The post Sfantul Ierarh Luca al Crimeii cinstit la Paraclisul Spitalului Floreasca din Capitala appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriahiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa
Data: Jun 11, 2016
Recomandari www.resurse-ortodoxe.ro:
Articole similare
Random Links
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei