Cum poți organiza o proiecție a filmului „Unde ești, Adame?”

După știrea despre premiera filmului „Unde ești, Adame?”, Basilica.ro a primit numeroase intrebări pe rețelele sociale cu privire la modalitatea de organizare a unei proiecții.

Producătorul filmului, Arhid. Oleksandr Plyska, ne-a pus la dispoziție datele de contact pentru parohiile, cinematografele, mănăstirile și comunitățile care vor să organizeze o proiecție.

„Sunt gata să vin in orice oraș, in orice mănăstire in mod gratuit, doar cu o cutie de donații pentru cine dorește. In același timp, orice sală de cinema ar putea comanda filmul. Poate fi in America sau Australia, Africa”, a spus producătorul luni, la premiera filmului de la Palatul Patriarhiei.

„Vă voi fi foarte recunoscător dacă veți povesti prietenilor dumneavoastră că online reprezintă singurătate. E ca și cum ai bea un pahar de vin singur. Oare nu ne-am adunat minunat in această seară? Nu trebuie să căutăm copii online piratate. Suntem gata să ne adunăm in orice loc și in orice moment.”

„E bine cand ne adunăm laolaltă spre slava lui Dumnezeu și in numele Domnului”, a adăugat Arhid. Oleksandr Plyska.

Filmul „Unde ești, Adame?” prezintă crampeie din viața Mănăstirii Dochiariu și frumusețea duhovnicească a fostului stareț al acestei obști, Arhim. Grigorie, model de părinte imbunătățit. Filmul a fost prezentat la mai multe festivaluri internaționale de film și este deja tradus in 22 de limbi.

Puteți comanda filmul la numărul de telefon pus la dispoziție. Adăugăm mai jos și alte conturi din rețelele sociale.

Contact

Telefon, WhatsApp: +380992908691
Facebook: Unde ești, Adame?
Instagram: Where Are You Adam

Mai multe infomații despre filmul „Unde ești, Adame?”�se găsesc aici.

Sursa foto: Imdb.com

Urmărește-ne pe Telegram:�t.me/basilicanews


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 92

Id: 79187

Data: Sep 22, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).