Actiune social filantropica in parohia Iancu Vechi - Matasari

În zilele de 16 si 17 aprilie 2014, toate cele 120 familii sarace din parohia Iancu Vechi Matasari vor primi carne, oua, ulei, zahar, orez, faina etc. pentru pregatirea mesei de Sfintele Pasti.

Desi biserica parohiala este într-un amplu proces de reconstructie, programul social-filantropic Dar din dar se face rai se desfasoara permanent cu scopul ajutorarii persoanelor si familiilor sarace din comunitatea parohiala.

Fiecare credincios care doreste sa-si ajute semenii poate sa aduca la biserica alimente perisabile si neperisabile, alte produse de stricta necesitate, îmbracaminte si sa contribuie financiar la cutia milei pentru pe cei aflati în dificultate.

Saptamânal, cu acordul Consiliului parohial, prin implicarea Comitetului parohial, a copiilor si a tinerilor din parohie, alimentele si celelalte daruri sunt oferite persoanelor si familiilor sarace aflate în evidenta sociala a parohiei.

De mentionat ca parohia Iancu Vechi-Matasari se afla într-o legatura permanenta si colaboreaza foarte bine cu administratorii blocurilor din parohie în identificarea cazurilor sociale noi.

Programul social-filantropic filantropic Dar din dar se face rai derulat de parohie este sustinut permanent cu consecventa si apreciat de membrii comunitatii parohiale.

Serviciul social al Parohiei Iancu Vechi-Matasari

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 372

Id: 39844

Data: Apr 15, 2014

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar