Arhiepiscopia Targoviștei a organizat o tabara la mare pentru copiii de la centrul rezidențial al eparhiei

Arhiepiscopia Târgoviștei a organizat, la inițiativa Părintelui Mitropolit Nifon, o tabără la mare pentru copiii găzduiți la Centrul Rezidențial – Apartament de tip familial „Sf. Ier. Nicolae”.

În perioada 5-10 iulie 2020, cei cinci copii de la centrul rezidențial, care funcționează în cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină, au fost cazați în stațiunea Eforie Nord.

Cu respectarea regulilor sanitare, copiii au făcut și o excursie la Constanța, unde au vizitat Catedrala Ortodoxă, acvariul și Roata Panoramică de pe faleza Cazinoului.

Săptămâna aceasta, arhiepiscopia, cu ajutorul Părintelui Mitropolit Nifon, le va oferi copiilor și o tabără la munte, la Mânăstirea Peștera.

Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină a fost înființată în 2004 de Arhiepiscopia Târgoviștei, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, cu scopul de a susține misiunea social-filantropică a eparhiei.

Asociația oferă serviciu rezidențial pentru copii în Apartamentul de tip familial „Sf. Ier. Nicolae”, organizează ateliere de artă pentru copii la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei și pune la dispoziția lucrătorilor din domeniu un Centru de resurse pentru tineret și voluntariat.

Foto credit: Arhiepiscopia Târgoviștei

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 20

Id: 70688

Data: Jul 13, 2020

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar