ASCOR a organizat a II-a etapa a Taberei Nationale Studentesti "Pr. Teofil Paraian"

Evenimentul l-a avut, timp de 14 ani, ca şi conferenţiar pe părintele Teofil, iar de trei ani, tradiţia conferinţelor a fost dusă mai departe de părinţii de la Mănăstirea Oaşa, ucenici ai părintelui Părăian.

Tabăra se va încheia în ziua hramului mănăstirii, în data de 26 septembrie fiind sărbătorit Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan.
Potrivit ascortimisoara.ro, tabăra duhovnicească Pr. Teofil Părăian îşi propune să ofere studenţilor prilejul potrivit pentru a afla răspuns la unele dintre întrebările şi nedumeririle lor, aducând în faţa lor modele de viaţă, şansa de a se cunoaşte mai bine, de a deveni mai buni şi mai puternici, de a lega prietenii îndelungate, autentice şi de a descoperi bucuria şi ajutorul rugăciunii.

În cadrul taberei, studenţii participă la slujbele mănăstirii, la conferinţe şi documentare religioase şi culturale, discuţii cu tinerii şi drumeţii. Tinerii vor primi costume populare cu ocazia hramului mănăstirii, iar nu în ultimul rând, pot lua parte la treburile zilnice din mănăstire.

De asemenea, au loc repetiţii de muzică pentru sărbătoarea hramului, tinerii putând învăţa, cu această ocazie, cântece bisericeşti din slujba Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan.

sursa: radioreintregirea.ro

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar