ASCOR Suceava organizeaza un pelerinaj la manastirile din Ardeal și Oltenia

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Suceava organizează un pelerinaj la mănăstirile din Ardeal și Oltenia, în perioada 22-24 iulie.

Obiectivele propuse sunt următoarele: orașul Alba Iulia, Mănăstirile Râmeț, Prislop, orașul Târgu Jiu, Mănăstirea Lainici, Horezu, Polovragi, Curtea de Argeș, Transfăgărășanul, Barajul Vidraru și Bâlea Lac.

Taxa de participare este de 450 lei și include transportul, o masă pe zi, două nopți de cazare și ghid turistic pentru fiecare obiectiv.

„Era o inițiativă mai veche de a organiza un pelerinaj cu deschidere și către tinerii din afara organizație”, a transmis Ionel Gherman, coordonatorul Departamentului Sport – Turism, al ASCOR Suceava.

Diferența ar consta în faptul că până acum am organizat excursii și pelerinaje numai cu membrii ASCOR Suceava. De această dată ne-am asumat provocarea de a organiza un pelerinaj mai amplu și din acest punct de vedere consider că proiectul va implica mult mai multă seriozitate în organizare.

Înscrierile se fac online, la adresa de email: [email protected]. Pentru informații suplimentare accesați pagina oficială de Facebook ASCOR Suceava.

Foto credit: ASCOR Suceava

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 141

Id: 77233

Data: Jul 1, 2022

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).