Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia organizeaza astazi seminarul Fii informat pentru a nu fi exploatat!

Seminarul va avea loc la sediul Centrului Pilot „Sfântul Meletie” din Alba Iulia, începând cu ora 16.00.

Seminarul „Fii informat pentru a nu fi exploatat!” îşi propune, prin intermediul lucrărilor şi a interactivităţii sale, să evidenţieze şi să contribuie la creşterea gradului de conştientizare în rândul tinerilor şi al copiilor în ceea ce priveşte existenţa şi, mai cu seamă, riscul pe care-l implică traficul de persoane.

În acest sens vor fi prezentate de către reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia fazele traficului de persoane, măsurile de prevenire ale acestuia, exemple privind modul de racolare şi de exploatare a victimelor, modalităţi de utilizare în siguranţă a internetului şi de avertizare/ajutorare a victimelor pentru a fi reintegrate în societate. De asemenea, va fi vizionat un film documentar despre traficul de persoane şi vor fi distribuite participanţilor pliante informative despre acest subiect.

La eveniment au fost invitaţi să participe şi un număr de 25 de copii şi tineri, beneficiari ai Caselor de tip familial din Târsa – „Sfântul Nicolae”, „Buna Vestire” din Almaşu Mare şi ai Aşezământului Social „Sfântul Vasile” Alba Iulia, precum şi asistaţii Centrul Pilot „Sfântul Meletie” Alba Iulia.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 252

Id: 16648

Data: Sep 22, 2011

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Evanghelia zilei