Casa noua pentru o familie afectata de inundatii din Verdea, jud. Vrancea

IMG 2073 (Custom)

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei a venit in sprijinul unei familii sarace din localitatea Verdea, judetul Vrancea, care a fost grav afectata de inundatiile de la inceputul lunii iunie, informeaza Dragos Olteanu, purtatorul de cuvant al Eparhiei. Casa in care locuieste aceasta familie cu patru copii minori a fost lovita de ape si deteriorata, incat nu mai prezinta siguranta. In aceste conditii, reprezentantii Sectorului Social-Filantropic si Misionar al Eparhiei s-au deplasat in localitate si au adus toate materialele necesare construirii unei alte case pentru familia respectiva, aflata in imposibilitatea de a-si ridica, prin forte proprii, o noua locuinta, precum si alimente, produse de igiena si rechizite pentru copii.

Am fost profund impresionat sa aflu de la preotul paroh din Verdea ca, in anul 2015, membrii familiei Mereuta s-au implicat activ, prin munca voluntara, in ridicarea unei noi locuinte pentru o alta familie din parohie, care, din cauza unui incendiu, ramasese fara casa. Ei au inteles ca fiecare dintre noi este dator sa-i sprijine pe semenii sai aflati in nevoi si in grele incercari, jertfa lor fiind acum rasplatita de Dumnezeu, Care i-a ajutat sa depaseasca aceasta situatie de criza, a declarat Pr. Ionut-Cristian Vuta – consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic si Misionar.

Cei sase membrii ai familiei au multumit lui Dumnezeu pentru darurile primite si Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Ciprian, pentru dragostea parinteasca aratata.

IMG 2034 (Custom)

The post Casa noua pentru o familie afectata de inundatii din Verdea, jud. Vrancea appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 682

Id: 60719

Data: Jul 22, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar