Corul de copii din Ieud a colindat romanii din Paris si Londra

Pe 9 decembrie a.c., corul de copii din Ieud a interpretat colinde maramureşene la Paris, în Biserica "Sfinţii Arhangheli Mihail, Gavriil şi Rafail", unde este preot părintele Constantin Târziu.

La această manifestare au participat preoţii ortodocşi români din capitala Franţei, împreună cu credincioşii lor. Colindele de acasă au transmis mesajul de pace şi bucurie creştinilor din Paris, cu prilejul marii sărbători a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, fiind ascultate cu emoţie şi dor, fiind răsplătite cu aplauze şi daruri tradiţionale.

După Paris, copiii din Ieud au plecat spre Anglia, unde în 10 decembrie au participat la un concert de colinde susţinut de copiii dintr-o parohie ortodoxă din apropierea Londrei, la care a fost prezent şi un episcop rus.

Pe 11 decembrie a.c., corul a participat la slujbă, unde a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie, după care a susţinut un concert de colinde pentru românii de acolo.

Ieri, colindătorii s-au aflat la Londra, unde i-au colindat pe membrii Centrului Cultural Românesc din capitala Marii Britanii.

sursa: ziarullumina.ro

Află cum poți prelua titlurile din Doxologia
în saitul sau blogul personal!

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 357

Id: 18608

Data: Dec 13, 2011

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei