Corul Symbol premiat la Festivalul Claudio Monteverdi , Italia

03-76

Corul de Copii si Tineret Symbol al Patriarhiei Romane a participat, in perioada 06 -11 iulie 2016, la Festivalul si Concursul Coral International Claudio Monteverdi de la Venetia-Italia.

La aceasta editie au participat formatii corale din Polonia, Slovacia, Turcia, Indonezia si Romania.

Corul Symbol a concurat la categoriile coruri de copii si tineret si coruri de muzica sacra , obtinand la ambele medalia de aur. Fiind selectionat de catre juriu sa concureze si pentru Marele Premiu, Corul Symbol a obtinut medalia de argint, Grand Prix-ul fiind obtinut de catre corul din Indonezia. Pentru noi urmeaza o binemeritata vacanta de o saptamana la Covasna, urmand sa  ne reluam repetitiile in septembrie. Cu aceasta ocazie anuntam de pe acum ca pe 17 septembrie 2016 vom avea o noua sesiune de recrutari, a precizat diac. prof. Jean Lupu, director al Corului Symbol.

In 2015, Corul Symbol a aniversat 25 de ani de existenta. Infiintat in primul an de libertate al poporului roman, Corul Symbol a cucerit, de-a lungul celor doua decenii si jumatate, atat publicul din tara noastra, cat si de peste hotare. Profesionalismul, devotamentul, dar si repertoriul variat i-au adus Corului Symbol numeroase premii si distinctii nationale si internationale.

 

 

 

The post Corul Symbol premiat la Festivalul Claudio Monteverdi , Italia appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 468

Id: 60558

Data: Jul 10, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei