Eroii poporului roman omagiati de copii, la Catedrala Sf. Spiridon Nou din Bucuresti

DSC_4161

La Catedrala Mitropolitana Sfantul Spiridon - Nou din Capitala a avut loc duminica, 12 iunie 2016, o serbare dedicata Zilei Eroilor. Evenimentul a avut loc imediat dupa Sfanta Liturghie. Actorii principali, copii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani, au recitat si au interpretat cantece patriotice, informeaza TRINITAS TV.

Desi emotionati, copii nu s-au pierdut cu firea in prezenta numarului mare de spectatori. Rand pe rand au iesit in fata, au dus la bun sfarsit programul artistic si au primit aplauze din partea credinciosilor si daruri din partea preotilor slujitori.

Copiilor le place sa se joace, copiilor le place sa fie impreuna. Ţine de noi ca adulti ceea ce punem in jocul lor, lucrurile de folos pe care noi le aducem si care transformandu-se in joc sa le fie de invatatura si de folos pentru dezvoltarea lor ulterioara. Fara indoiala, a invata despre eroii neamului acestuia, despre faptele lor, despre apararea credintei, despre apararea tarii este un lucru foarte important pentru ei, a spus parintele Ionut-Gabriel Corduneanu, Vicar Administrativ Patriarhal.

Programul dedicat Zilei Eroilor de la Catedrala Sfantul Spiridon -Nou face parte din seria de activitati catehetice dedicate Anului omagial al educatiei religioase a tineretului crestin ortodox.

[gallery link="file" ids="135173,135174,135175,135176"]

The post Eroii poporului roman omagiati de copii, la Catedrala Sf. Spiridon Nou din Bucuresti appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriahiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 816

Id: 60154

Data: Jun 12, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar