IPS Laurentiu si-a aniversat ziua de nastere

Capela Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Andrei Şaguna" a fost arhiplină la slujba de Te Deum, prin care I-a fost adusă mulţumire lui Dumnezeu pentru ajutorul şi binefacerile oferite ierarhului care păstoreşte Mitropolia Ardealului. Cadre didactice şi studenţi ai facultăţii sibiene s-au alăturat membrilor Administraţiei eparhiale, protopopilor din Arhiepiscopia Sibiului, stareţilor şi stareţelor de la aşezămintele monahale, precum şi preoţilor din Sibiu, Braşov, Mediaş, Avrig, dar şi din alte localităţi, pentru a-i aduce IPS Mitropolit Laurenţiu un gând bun şi urările specifice acestor momente de sărbătoare.

După oficierea slujbei de Te Deum, membrii Administraţiei eparhiale şi corpul profesoral al facultăţii sibiene i-au oferit IPS Mitropolit Laurenţiu, ca semn de recunoştinţă pentru dragostea părintească de care dă dovadă în fiecare zi, o cruce de binecuvântare şi buchete de flori.

În cuvântul de mulţumire pentru ceremonia organizată în cinstea sa, IPS Laurenţiu a dorit să sublinieze faptul că astfel de momente reprezintă ceasuri de rugăciune şi de mulţumire faţă de Dumnezeu.

Mitropolitul Ardealului a mulţumit pentru gândurile de felicitare primite, pentru rugăciunile şi pomenirile necontenite de la sfintele altare din Arhiepiscopia Sibiului şi a amintit că, din această lună, ardelenii şi toţi românii vor avea un nou rugător şi mijlocitor înaintea lui Dumnezeu, şi anume pe primul mitropolit din această parte a ţării, Andrei Şaguna.

sursa: ziarullumina.ro

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar