Micul Biciclist Crestin la Baia Mare

micul-biciclist-crestin-2016-intalnire-de-lucru

La Sarbatoarea Sfintei Treimi, 20 iunie 2016, Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare gazduieste un eveniment pentru copilasi intitulat Micul Biciclist Crestin, aflat la editia a III-a, dupa cum ne-a precizat Pr. Gavril Vasile Baban, Presedinte A.T.O.C.E.M. (Asociatia Tinerilor Ortodocsi ai Catedralei Episcopale Maramuresene).

Evenimentul incepe la ora 14:00 si este organizat, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramuresului si Satmarului, de catre voluntarii si colaboratorii A.T.O.C.E.M.

Manifestarea se desfasoara in curtea catedralei si se adreseaza copiilor cu varsta pana in 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicleta ca parte a unui stil de viata sanatos.

Persoanele care doresc sa participe se pot inscrie pe tabelele care se gasesc la pangarul (magazinul) Catedralei episcopale Sfanta Treime, pe adresa de mail [email protected] sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983, pana sambata, 18 iunie 2016.

Participantii vor avea ocazia sa se bucure de clipe frumoase si vor avea parte si de surprize placute din partea organizatorilor si a invitatilor.

[gallery link="file" columns="2" ids="135447"]

The post Micul Biciclist Crestin la Baia Mare appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 427

Id: 60215

Data: Jun 16, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Evanghelia zilei