Peste 150 copii participă la Tabăra „Zbor prin povești” de la Biserica Domnița Bălașa din Capitală

Peste 150 de copii participă la atelierele despre adevăr, fapte bune și emoții susținute de Adriana Ene in cadrul Taberei „Zbor prin povești” de la Biserica Domnița Bălașa, paraclis patriarhal, din Capitală.

Participanții au intre 6 și 18 ani, iar atelierele se desfășoară pe categorii de varstă in intervale orare diferite.

„Vorbim despre curajul de a spune adevărul, este tema celor mari, dar vom aborda, pentru că știm că incepand de maine sunt sărbătorile acestea dedicate Sfantului Dimitrie, sărbători foarte frumoase și vom aborda și noi aici subiectul, vorbim despre Sfinții Romani, vorbim despre Sfantul Dimitrie, vorbim despre cat de iubit e aici in București și nu numai”, a declarat pentru Trinitas TV Adriana Ene, realizatoarea emisiunii „Bucuria Poveștilor”.

„Incercăm, de fapt, să abordăm valorile creștine intr-un mod cat mai atractiv, mai activ, mai jucăuș, mai pe ințelesul copiilor, ca ei să crească cu aceste valori, dar să le asimileze in modul cel mai ușor pentru ei. Această tabără de vară „Zbor prin povești”, care a ajuns anul acesta la a doua ediție nu ar fi fost posibilă decat cu sprijinul părintelui paroh Ștefan Ababei, care tot timpul este deschis către proiecte și activități și către copii”.

Tabăra se află la a doua ediție și se desfășoară intre 9 și 11 iulie, iar participanții provin din mai multe județe ale țării.

Foto credit: Facebook / Așezămintele Brancovenești Domnița Bălașa


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 48

Id: 81418

Data: Jul 10, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).