Pro Vita Iași | 115 copii din familii numeroase ii scriu lui Moș Craciun

Pro Vita Iași desfășoară până în 22 decembrie cea de a șaptea ediție a campaniei „Scrisori pentru Moș Crăciun”. Anul acesta, 115 copii din familii numeroase îi vor scrie Moșului pentru a-i spune ce-și doresc să primească în dar. Partenerii campaniei vor fi „ajutoarele Moșului” și le vor livra copiilor cadourile dorite.

Acțiunea se desfășoară în cadrul Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii „Sf. Stelian” al Arhiepiscopiei Iașilor, care sprijină peste 200 de familii cu peste șapte copii.

Preoții din parohii au ajutat ca scrisorile să ajungă din timp la „ajutoarele Moșului”. Partenerii campaniei sunt Continental Iași și Fundația Antibiotice „Știință și suflet” Iași.

Pro Vita Iași funcționează ca departament al Arhiepiscopiei Iașilor din 2011 și are ca scop protejarea și cultivarea vieții începând de la concepție. Oferă sprijin pentru mame și familii, promovează cultura și educația pro-viață și pro-familie.

n 2018, Mitropolia Moldovei și Bucovinei a decis înființarea de Departamente Pro Vita în toate eparhiile din cuprinsul său.

Foto credit: Freepik.com

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 68

Id: 71928

Data: Nov 20, 2020

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).