Rugaciune de seara pe Colina Bucuriei. Tinerii participanti la #ITO2016 s-au rugat impreuna cu Patriarhul Romaniei (Video)

DSC_1902

Mii de tineri s-au rugat vineri, 2 septembrie 2016, impreuna cu Patriarhul Romaniei pe Colina Bucuriei.

3

Dupa ce au participat la conferinta duhovniceasca de la Sala Palatului, tinerii au pornit in procesiune spre Patriarhia Romana. Odata ajunsi pe Dealul Patriarhiei, in altarul de vara al Catedralei Patriarhale, Inaltpreasfintitul Parinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Roman al Europei Occidentale si Meridionale, a oficiat rugaciunea de seara in prezenta tinerilor ortodocsi din toata lumea.

Multumim Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Iosif, reprezentantul diasporei ortodoxe romane, pentru ca a binevoit sa conduca rugaciunea de seara. Va felicitam si va multumim pentru modul deosebit de frumos si solemn in care ati organizat aceasta procesiune cu lumini care a devenit foarte impresionanta si pentru ca s-au mai adaugat vreo doua mii de tineri din Bucuresti in semn de solidaritate, prietenie si comuniune frateasca. Va dorim tuturor inger de pace pazitor si ajutor de la Dumnezeu, a spus Patriarhul Romaniei la final.

#ITO2016 se va incheia duminica, 4 septembrie 2016.

index

The post Rugaciune de seara pe Colina Bucuriei. Tinerii participanti la #ITO2016 s-au rugat impreuna cu Patriarhul Romaniei (Video) appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 522

Id: 61066

Data: Sep 3, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Evanghelia zilei