Viata, Acatistul si Paraclisele Sfantului Mare Mucenic Mina

V, Ac si Paraclisele MMc Mina

In Colectia Acatiste si vieti de sfinti a fost publicata la Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa lucrarea Viata, Acatistul si Paraclisele Sfantului Mare Mucenic Mina.

Sfantul Mucenic Mina, egiptean de neam, a trait in vremea imparatilor Diocletian si Maximian. Acestia au dat porunca ca in toate partile, crestinii care nu se vor inchina idolilor, sa fie munciti si omorati toti.

Atunci fericitul Mina, nerabdand sa vada nevoia aceea, nici voind sa priveasca cum se cinstesc idolii cei fara de suflet, si-a lasat meseria si s-a dus in pustie, mai bine voind a vietui cu fiarele decat cu poporul care nu cunoaste pe Dumnezeu.

Volumul poate fi cumparat de la de la Libraria Cartilor Bisericesti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, langa biserica Kretulescu), Galeriile Cuvantul Vietii (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul Libraria Ortodoxa (B-dul Regina Maria, Nr. 1) sau prin comanda pe internet la adresa [email protected]

The post Viata, Acatistul si Paraclisele Sfantului Mare Mucenic Mina appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 541

Id: 60809

Data: Aug 5, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Users login
username:
Password:
Calendar
Evanghelia zilei