Copiii din Parohia vranceana Brosteni II au primit daruri

IMG 0027

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Ciprian, copiii din Parohia Brosteni II, Protoieria Focsani I, au primit, duminica, 05 iunie 2016, mai multe pachete cu dulciuri pentru a marca, in mod festiv, Ziua Internationala a Copilului si Duminica Parintilor si a Copiilor in Patriarhia Romana, dupa cum ne-a precizat Dragos Olteanu, Consilier mass-media si purtatorul de cuvant al Eparhiei.

Darurile au fost oferite prin intermediul Sectorului Social-Filantropic si Misionar al Eparhiei, coordonat de Parintele consilier Ionut-Cristian Vuta. Greu incercati de inundatiile din ultima saptamana, care au afectat si satul Brosteni, copiii, impreuna cu parintii lor, au fost bucurosi de darurile primite.

La sfarsitul Sfintei Liturghii, Preotul paroh Macovei Gabriel a multumit Inaltpreasfintiei Sale pentru bucuria deosebita prilejuita de aceasta frumoasa actiune. De asemenea, a felicitat si evidentiat familiile din parohie, binecuvantate de Dumnezeu cu multi prunci, precum si pe parintii care cresc si educa in mod responsabil copiii, cu frica de Dumnezeu si dragoste de cele sfinte. Cei mici au fost indemnati sa asculte de parintii lor, iar parintii sa se implice intotdeauna cu dragoste, cu discernamant, cu delicatete si cu rugaciune in cresterea, educarea si formarea copiilor lor.

Parohia Brosteni II a desfasurat diferite actiuni de ajutorare a copiilor proveniti din familii nevoiase carora le-a oferit la inceput de an scolar manuale si rechizite, dar si alte daruri cu prilejul marilor sarbatori de Craciun si de Pasti.

[gallery columns="2" link="file" ids="134632,134633"]

The post Copiii din Parohia vranceana Brosteni II au primit daruri appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriahiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 707

Id: 60058

Data: Jun 6, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar