După datini colindăm: ASTO organizează tradiționalul concert de colinde pentru o fetiță de 11 ani care suferă de scolioză

Asociația Studenților Teologi Ortodocși organizează concertul de colinde „După datini, colindăm” la Biblioteca Națională pentru a ajuta o fetiță de 11 ani care suferă de scolioză.

Concertul de colinde organizat de asociația Facultății de Teologie din București se află la a 13 ediție, devenind deja o tradiție pentru studenții teologi.

Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Națională a Romaniei in data de 14 decembrie 2023, incepand cu ora 18:00, iar intrarea va fi liberă.

Vor urca pe scenă Corul de copii Radio dirijat de Răzvan Rădos, Corul ASTO alături de dirijorul Mihai Dascălu, Grupul Psaltic de copii Tronos Junior, condus de Ioan Balaban, și Grupul Psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale coordonat de Protopsalt Arhid. Mihail Bucă. Intregul eveniment va fi prezentat de Adriana Ene.

Fondurile adunate la concertul din acest an vor fi direcționate către Eva Maria, o fetiță in varstă de 11 ani, elevă in clasa a 5-a din localitatea Podenii Noi, jud. Prahova, care are nevoie de aproximativ 23.000 de euro pentru a fi operată de scolioză toraco-lombară severă, care ii pune in pericol viața.

Persoanele care doresc să ajute pot dona in conturile RO75BREL0005539487140100, RO90BTRLRONCRT0627521301 deschise pe numele Lenuța Ilie, mama fetiței.

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 102

Id: 79778

Data: Dec 6, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).