Ierarhii arădeni au binecuvantat secția de pediatrie renovată de Cetatea voluntarilor

Ierarhii Arhiepiscopiei Aradului au binecuvantat duminică Secția de Pediatrie 1 a Spitalului Județean de Urgență din municipiu, după finalizarea lucrărilor de reabilitare, informează publicația Glasul Cetății citată de Arhiepiscopia�Aradului.

Alături de Arhiepiscopul Timotei, la eveniment au participat și Episcopul-vicar Emilian Crișanul și pr. Constantin Necula.

Secția de Pediatrie 1 a fost reabilitată de Asociația Cetatea Voluntarilor Arad, prin sponsorizări și donații primite de la binefăcători. Potrivit Arhiepiscopiei Aradului, „poate cei mai inimoși prin gestul lor, sunt copiii de la Parohia Aradul Nou, care, confecționează diferite obiecte (mărțișoare, coșulețe de Paște, cadouri pentru Crăciun etc), le vand, iar mai apoi donează banii adunați la spital, prin Cetatea Voluntarilor”.

„M-am gandit că aceste investiții sunt pentru copiii cuminți, care nu visau astfel de condiții, dar este o secție construită și pentru generațiile viitoare. Sigur, trebuie să ai pentru asta cavaleri in Cetate , ca să poată face voluntariatul necesar, sigur că trebuie să ai sprijinul oamenilor. Dumnezeu Lucrează prin oameni”, a spus pr. Constantin Necula.

Lucrările de reabilitarea ale Secției de Pediatrie 1 au inceput in anul 2021.

Foto credit: Glasul Cetății


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 120

Id: 79659

Data: Nov 21, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).