Seminar de formare continua pentru preotii din Arhiepiscopia Sibiului

2

In aceasta perioada la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, judetul Brasov are loc al treilea seminar de formare continua pentru clericii din Arhiepiscopia Sibiului. Seminarul de formare continua are tema Pastoratia in situatii de criza , informeaza site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

La seminar participa 15 preoti de la parohiile din Arhiepiscopia Sibiului si doi asistenti sociali din cadrul Departamentului de asistenta sociala al eparhiei.

Referentii sunt pr. conf. univ. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxa Sfantul Andrei Şaguna din Sibiu, pr. conf. univ. dr. Nicolae Mosoiu de la aceeasi facultate, medicul psihiatru Andrei Patrinca, psihologul si psihoterapeutul Nicoleta Mandrean, si medicul oncolog Daniela Mosoiu.
Urmatorul seminar de formare continua pentru preotii din Arhiepiscopia Sibiului va avea loc in perioada 5-7 septembrie 2016, tot la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus cu tematica de comunicare mediatica. Refrentii sunt inginerul Mihai Mihu si Alexandru Dadirlat.

11-16-sf_evanghelist_matei

 

The post Seminar de formare continua pentru preotii din Arhiepiscopia Sibiului appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 788

Id: 60527

Data: Jul 7, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar