Tinerii ieșeni au discutat despre descoperirea vocației și a motivației

În sala „Sinaxar” din cadrul Muzeului Mitropolitan din Iași a avut loc luni prima conferință a proiectului Tinerii ieșeni – între performanță și voluntariat , numită „Descoperirea vocației și a motivației pentru a o cultiva – șanse ale unei vieți împlinite”. 

Invitații întâlnirii au fost Pr. Ioan Teșu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași și Prof. Bogdan Neculau de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, informează Doxologia.ro.

Proiectul „Tinerii ieșeni – între performanță și voluntariat” își propune să le ofere tinerilor care întâmpină dificultăți în procesul de continuare a pregătirii școlare, de integrare socială și familială, activități extracurriculare, de informare, formative și de socializare, în vederea dezvoltării deprinderilor și abilităților.

De asemenea, tinerilor le sunt facilitate răspunsuri și indicații dintre cele mai competente și li se oferă un real suport în vederea evoluției lor intelectuale, sociale și profesionale.

Activitatea a fost inițiată de Fundația „Solidaritate și Speranță”, fiind prima dintr-o serie de trei conferințe desfășurate în cadrul proiectului.

Foto credit: Doxologia.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 29

Id: 68198

Data: Oct 30, 2019

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar