Știrile in imagini saptamanal, de un an de zile pe Basilica.ro

De mai bine de un an de zile fotoreporterii Basilica.ro vă aduc în atenție, la fiecare început de săptămână, știrile religioase în imagini.

Proiectul a început în iulie 2018 și are scopul de a prezenta cele mai interesante fotografii din lumea ortodoxă ce acoperă o varietate de subiecte: de la sărbători bisericești până la evenimente culturale sociale și viață spirituală.

Urmând modelul marilor agenții de știri, Basilica.ro vă aduce în atenție în „Săptămâna în imagini”, fotografii de calitate surprinse la evenimentele recente din toată lumea ortodoxă.

În Revista Binele de Știut 7/2019 am ales să vă prezentăm „sarea și piperul” din ultimele articole „Săptămâna în imagini”: fotografii cu tineri în taberele de vară ale bisericii.

Săptămâna în imagini a început ca proiect pentru Instagram story, iar apoi a trecut pe site și pe toate conturile de socializare pe care este prezentă Agenția de știri Basilica.

Odată cu trecerea celor douăsprezece luni de știri în imagini a crescut și interesul urmăritorilor noștri pentru acest tip de articole.

Pe site, cea mai apreciată selecție a fost cea din săptămâna 12 – 18 august 2019.

Pe Instagram, Săptămâna în imagini 5-11 august a fost cel mai bine primită de publicul nostru.

Știrile în imagini sunt disponibile și în limba engleză pe Basilica.ro.

Vezi aici cel mai recent articol „Săptămâna în imagini”.

Foto credit: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 53

Id: 67923

Data: Sep 11, 2019

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar