Cantus Domini concerteaza pentru Irene, fiica Arhid. Mihail Buca

Corul bărbătesc „Cantus Domini” va susţine sâmbătă un concert caritabil pentru Irene Ecaterina, fiica Arhid. Mihail Bucă, Protopsaltul Catedralei Patriarhale, la Parohia „Parcul Călăraşi” din Capitală.

Concertul din 25 iunie, intitulat „Împreună pentru Irene”, va avea loc de la ora 18:00 în biserica parohiei bucureştene, situată pe Bd. Basarabia nr. 2.

În vârstă de trei ani, Irene se luptă pentru viaţa sa, întrucât a fost diagnosticată cu leucemie. Din nefericire, Irene are și sindrom Down.

Fetiţa urmează tratament cu citostatice la Institutul Clinic Fundeni, unde este însoţită de mama sa. În funcţie de cum decurge situaţia medicală, este posibil să aibă nevoie de tratament de specialitate şi în străinătate, care ar necesita fonduri consistente.

Arhidiaconul Mihail Bucă slujește la Catedrala Patriarhală din 1997, este fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale și are cinci copii împreună cu soția sa, Daniela: Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și micuța Irene.

Donează şi tu!

Cei care sunt interesaţi să sprijine eforturile familiei de restabilire a sănătăţii fetiţei lor, au posibilitatea de a dona în următoarele conturi:

Banca: Banca Comercială Română (BCR)
Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina
Cont RON: RO09RNCB0087171024460002
Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003
Cont USD: RO52RNCB0087171024460004

Cantus Domini

Corul bărbătesc „Cantus Domini”, membru al Asociaţiei Naţionale Corale din România activează în cadrul Asociaţiei Culturale a Corului Bărbătesc Cantus Domini şi a primit distincții, medalii și premii la toate concursurile și festivalurile corale naționale și internaționale la care a participat.

Corul bărbătesc „Cantus Domini” a fost înființat la inițiativa unor tineri teologi iubitori de muzică. Fondatorul și dirijorul lui este Arhidiaconul Ștefan Constantin Răzvan, profesor de muzică la Seminarul Teologic Ortodox din București.

Citeşte şi:

Foto credit: Facebook / Mihail Bucă

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 21

Id: 77159

Data: Jun 16, 2022

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).