Concluzia dupa Festivalul Familiei de la Iasi: Sa petrecem cat mai mult timp in familie

În perioada 4-10 septembrie a avut loc la Iaşi a doua ediţie a Festivalului Familiei.

Festivalul s-a desfăşurat în mai multe locații din Iași: Biserica Sfântul Haralambie, Ansamblul Mitropolitan și Parcul Copou.

Copii și părinți au venit sâmbătă în număr mare în Parcul Copou din Iași, la Festivalul Familiei.

Organizat de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor în parteneriat cu Primăria Iaşi şi Ateneul Naţional Iaşi, evenimentul a reunit o gamă largă de activități recreative și de momente artistice.

„Cei mici și cei mari au participat, printre altele, la ateliere de lectură, ilustrare de carte, caligrafie, pictură, ateliere de balet și muzică, șah, meciuri, jocuri de cunoaștere, orientare urbană, arts and crafts, cusătură pe etamină, robotică, ateliere de științe cu experimente chimice distractive”.

„De asemenea, a existat o Stație de Ecologie Relațională, s-au făcut consultanță în alăptare și babywearing, activități specifice perioadei 1-3 ani, educație pentru sănătate, ateliere de îngrijire a părului, au fost confecționate produse din ceară de albine și miere și paste artizanale în familie”, se precizează pe site-ul Doxologia.

Pr. Dragoș Bălinișteanu, reprezentantul Pro Vita Iași, a prezentat o primă concluzie a celei de a doua ediții a Festivalului Familiei.

„O primă concluzie pe care ne-am și dorit s-o aducem în atenție în urma acestui Festival este aceea că e important să petrecem cât mai mult timp în familie. Părinții să fie alături de copii, să fie bucurie în familie, să avem un timp de calitate unii alături de ceilalți”, a subliniat clericul.

Foto credit: Doxologia

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 27

Id: 77335

Data: Sep 14, 2022

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).