Copiii si tinerii din Penitenciarul Bacau au primit daruri de la Mos Nicolae

Moş Nicolae, dăruitorul cel bun al copiilor, îndreptătorul credinţei, dascălul pocăinţei şi ocrotitorul tinerilor, a trimis pe câţiva creştini cu daruri pentru tinerii privaţi de libertate. Bucuria a venit prin stăruinţa preotului şi credincioşilor din Parohia Săvineşti II, Protopopiatul Roznov.

Biserica din incinta Penitenciarului Bacău este minunat pictată şi rânduită cuviincios, fiind singurul loc în care deţinuţii au adevărata libertate. Ea a fost sfinţită în 2003 de către Preasfinţitul Părinte Ioachim Băcăoanul, a fost ridicată prin contribuţia cadrelor penitenciarului şi poartă hramul "Izvorul tămăduirii" şi "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel".

Copiii şi tinerii privaţi de libertate au simţit bucuria de a primi binecuvântarea lui Dumnezeu. Ei au experiat de-a lungul vieţii lipsa unui îndrumător în viaţă şi de aceea au căzut în păcat. Fiecare din acei copii are o poveste, o poveste tristă. Însă darul şi dăruirea sunt calea pentru îndreptare, un îndemn la pocăinţă şi la bucuria faptei bune. Un copil a zis: "acum m-am simţit puţin ca acasă".

Află cum poți prelua titlurile din Doxologia
în saitul sau blogul personal!

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 348

Id: 18499

Data: Dec 8, 2011

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Evanghelia zilei