Numărul localităților in care se va desfășura Marșul pentru viață a depășit deja numărul zilelor din an

Luni, numărul localităților in care se confirmase deja organizarea Marșului pentru viață 2023 era de 365. In 24 de ore, această cifră a ajuns la 374 și continuă să crească.

Marșul pentru viață Romania și Republica Moldova este evenimentul care incununează Luna pentru viață. Se desfășoară in fiecare an de Buna Vestire (25 martie) sau in sambăta cea apropiată de această dată, in sute de localități de pe ambele maluri ale Prutului.

Tema actualei ediții a Marșului pentru viață: „Viitorul este pro-viață”. Evenimentul promovează responsabilizarea persoanelor și a societății față de copiii nenăscuți și sprijinul pentru mame și copii.

Propunerile mișcării Marșul pentru viață sunt făcute publice anual in comunicatul evenimentului.

Te poți implica și tu pentru a aduce Marșul pentru viață in localitatea ta sau orice activitate pro-viață in luna martie. Află mai multe scriind un email la�[email protected]�sau sunand la 0751.859.467.

Vei primi kitul de organizare și vei inscrie localitatea ta pe harta Lunii pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”.

Harta de pe site-ul Marșului pentru viață din acest an include toate localitățile in care se organizează activități in Luna pentru viață, nu doar Marșul pentru viață.

Organizatorii locali din Romania și Republica Moldova sunt independenți unii de alții. Fiecare iși asumă responsabilitatea atat pentru activitățile organizate in Luna pentru viață, cat și pentru mesajul transmis in cadrul acestora.

La București, Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață” este organizat de Asociația „Studenți pentru viață” București și Asociația „Romania pentru viață” și se va desfășura sambătă, 25 martie, incepand cu ora 12:00, pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

Foto credit: Wincero

Urmărește-ne pe Telegram:�t.me/basilicanews


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 155

Id: 77973

Data: Mar 15, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).