Sesiune de admitere la Facultatea de Litere, Istorie si Teologie din Timisoara

1

La Facultatea de Litere, Istorie si Teologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara a avut loc luni, 25 iulie 2016, o noua sesiune de admitere pentru studiile de licenta, specializarea Teologie Pastorala si master, specializarea Religie, cultura, societate, informeaza site-ul oficial al Mitropoliei Banatului.

La examenul de admitere din acest an, pentru cursurile de licenta, s-au inscris 23 de candidati pe 20 de locuri bugetate, iar pentru cele de master 18 candidati pe 15 locuri bugetate.

Nadajduim ca studentii in scrisi pentru cursurile de licenta sa performeze in invatarea lucrurilor despre Dumnezeu si in trairea in conformitate cu voia divina, iar studentii de la master sa isi desavarseasca cunostintele dobandite in cei 4 ani de studii si sa ajunga la maturitate duhovniceasca, a mentionat parintele Nicolae Morar, Şeful Catedrei de Teologie Ortodoxa.

La admiterea pentru licenta probele au constat intr-un text de verificare a cunostintelor teologico-dogmatice si un interviu duhovnicesc. Comisia de examinare a fost formata din cadrele didactice ale Departamentului de Teologie. Din partea Centrului eparhial a participat parintele Zaharia Peres, consilier cultural al Arhiepiscopiei Timisoarei

 

The post Sesiune de admitere la Facultatea de Litere, Istorie si Teologie din Timisoara appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 663

Id: 60771

Data: Jul 27, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar