Tabara de vara gratuita pentru elevi merituosi din Eparhia Targovistei

11-16-sf_evanghelist_matei

30 de tineri de la Parohia Eroilor din Targoviste, castigatori ai etapei eparhiale a Concursului National de creatie Biserica si Școala din sufletul meu , au participat gratuit, in perioada 04-06 iulie 2016, la tabara de vara organizata la Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Targovistei de la Manastirea Pestera,  informeaza Biroul de Presa al Eparhiei. Tabara s-a desfasurat cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Targovistei.

Activitatile recreative au fost coordonate de Pr. Lucian Milesan si au avut ca obiectiv general formarea tinerilor in acord cu valorile autentice ale Bisericii. Programul taberei a cuprins diverse activitati recreative: jocuri si concursuri, drumetii, momente de rugaciune, cultivarea respectului fata de Dumnezeu si fata de semeni, printr-o comunicare libera si o atmosfera curata si sincera.

La urmatoarea tabara de vara de la Manastirea Pestera, din perioada 18-20 iulie 2016, vor participa cei 20 de elevi merituosi, fii ai eparhiei, care au obtinut rezultate remarcabile la Olimpiadele Nationale de anul acesta.

2

 

The post Tabara de vara gratuita pentru elevi merituosi din Eparhia Targovistei appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 1038

Id: 60524

Data: Jul 7, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar