Tabara in limba engleza la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus

2

La Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, judetul Brasov, peste 20 de copii din mai multe parti ale tarii participa, in perioada 04-09 iulie 2016, la o tabara in limba engleza, informeaza site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.  Tabara este organizata de Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Sibiului si Asociatia Centrul de Copii si Tineret Sfantul Sebastian din Brasov, informeaza site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Copiii au posibilitatea sa-si perfectioneze abilitatile de comunicare in limba engleza si sa participe la diferite activitati specifice unei tabere, cum ar fi jocurile, drumetiile, activitatile artistice, dar si catehetice. Copiii participa la un program zilnic de rugaciune  si la slujbe religioase oficiate la manastirea fagaraseana.

La aceasta tabara sunt prezenti si tineri voluntari care sprijina coordonatorii in activitatile de limba engleza si nu numai.

Şi in aceasta vara, Arhiepiscopia Sibiului, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Laurentiu, organizeaza mai multe tabere de tineret. Suntem acum la o tabara de limba engleza, coordonata de prof. Ruxandra Sava si voluntarii din strainatate care au contribuit la desfasurarea activitatilor de educatie non-formala in limba engleza. Taberele au un program complex, incepem cu rugaciunea de dimineata, activitati de cunoastere, jocuri de echipa, drumetii si incheiem ziua cu rugaciunea si o seara tematica, ne-a spus inspectorul de misiune din cadrul Departamentului pentru tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, Flavius Sava.

11-16-sf_evanghelist_matei

 

The post Tabara in limba engleza la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 651

Id: 60526

Data: Jul 7, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar