Arhiepiscopia Bucurestilor: Castigatorii etapei eparhiale a Concursului Rugaciunea in viața mea

Câştigătorii etapei eparhiale a Concursului Naţional Catehetic „Rugăciunea în viața mea”, desfăşurată la nivelul Arhiepiscopiei Bucureştilor, îşi vor primi premiile duminică, 22 mai 2022.

Evenimentul va avea loc la Parohia Icoanei din București după Sfânta Liturghie, care va fi oficiată de la ora 08:00, şi slujba de sfinţire a lăcaşului de cult.

Jurizarea portofoliilor calificate în etapa eparhială a avut loc miercuri, 11 mai 2022, în sala Centenar a Centrului eparhial.

Comisia de jurizare a stabilit următorii câștigători:

Premiul I

  • Portofoliul Rugăciunea – însuflețire, stăruință, comuniune, alcătuit de elevii Departamentului pentru tineret „Voluntarii, inima unei comunități” al Bisericii Sfânta Treime Ghencea, protoieria Sector V Capitală, sub coordonarea Pr. Ion Grădincea (paroh), Diacon Marius-Nicolae Șerban și Prof. Claudia-Florentina Ilinca;

Premiul II

  • Cuvinte pentru Cuvânt, alcătuit de elevii din grupa de cateheză a parohiei Sfânta Treime, Câmpina, în parteneriat cu Colegiul Național Nicolae Grigorescu din Câmpina, sub coordonarea Pr. Răzvan-George Topală și a doamnelor profesoare Dana Ștefan și Elisabeta Milea;

Premiul III

  • Portofoliul Călătorie în lumea rugăciunii. File de poveste, alcătuit de elevii din grupa de cateheză de la parohia Sfântul Pantelimon, protoieria Sector II Capitală, sub coordonarea Pr. Bogdan-Aurel Teleanu, a domnului Silviu-Constantin Nedelcu, a doamnei profesoare Ioana Revnic și a doamnei profesoare Mihaela Purcaru;
  • Portofoliul Sădim o rugăciune, culegem fapte bune!, alcătuit de elevii din grupa de cateheză a parohiei Sfântul Dumitru – Poștă, Paraclis patriarhal, protoieria Sector III Capitală, sub coordonarea Pr. Mihai Gojgar și a doamnelor profesoare Alexandra Loizo-Geană și Camelia Maria Buricea.

Câştigătorii Premiului I din Arhiepiscopia Bucureştilor, reprezentaţi de preotul paroh şi unul din tinerii participanţi, vor primi distincţii din partea Patriarhului Daniel, alături de ceilalţi ocupanţi ai locului I din eparhiile participante, după Sfânta Liturghie oficiată de hramul istoric al Catedralei Patriarhale.

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).