Austria: Mitropolitul Serafim a petrecut doua zile cu copiii din Tabara Bucuria prieteniei

Părintele Mitropolit Serafim a asistat miercuri la deschiderea primei ediții a Taberei „Bucuria prieteniei”, organizată la Mănăstirea Göttweig bei Krems, în Austria. A doua zi, joi, ierarhul s-a întâlnit cu  cei 43 de copii români din Austria și Germania care au participat la tabără.

„Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă ar avea toate bunătățile lumii!”, a transmis coordonatorul taberei, părintele iconar Răzvan Gască. De aceea, programul taberei a inclus și un atelier de comunicare.

Echipa de monitori a fost formată din persoane experimentate în lucrul cu tineretul.

Mitropolitul Serafim a stat de vorbă cu copiii participanți la tabără. Foto: Facebook / Razvan Gasca

Copiii s-au rugat împreună dimineața și seara și au participat la drumeții, la ateliere de creație, de pictură pe sticlă, dar și la jocuri și activități sportive. Serile de film și focul de tabără nu au lipsit din program.

În ultima zi, duminică, părinții au fost invitați să participe alături de copii la Sfânta Liturghie, la vernisajul expoziției cu lucrări realizate în tabără și la înmânarea diplomelor de participare.

Locația mănăstirii benedictine Göttweig bei Krems este una de vis. Sursa foto: Sfantaparascheva.at

Mănăstirea benedictină Göttweig este situată în apropierea localității Krems, într-o locație deosebit de frumoasă.

Tabăra a fost organizată sub egida Mitropoliei Ortodoxe Române a Germaniei, Europei Centrale și de Nord, cu susținerea ATORG Austria.

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).