Mitropolitul Andrei i-a premiat pe caștigatorii etapei eparhiale a Concursului Național Catehetic

Mitropolitul Andrei al Clujului, Maramureșului și Sălajului i-a premiat joi pe câștigătorii etapei eparhiale a Concursului Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea”. În cuvântul adresat, Părintele Mitropolit a vorbit despre responsabilitatea pe care Biserica o are în a transmite dreapta-credință generațiilor viitoare.

Evenimentul a avut loc în Muzeul Mitropoliei Clujului începând cu ora 17:00.

În deschiderea festivității, pornind de la cuvintele Înțeleptului Solomon, „Deprinde-l pe tânăr cu purtarea pe care trebuie s-o aibă și chiar când va îmbătrâni nu se va abate de la ea”, ierarhul a vorbit despre rolul pedagogiei și a formării spirituale a copiilor.

La final, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a oferit participanților și coordonatorilor lor diplome și cărți duhovnicești.

Evenimentul a fost prezentat de Pr. Liviu Vidican-Manci, inspectorul pe probleme de catehizare parohială al Arhiepiscopiei Clujului și directorul Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” din municipiu.

Lista câștigătorilor etapei eparhiale a Concursului Național „Rugăciunea în viața mea” din  Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului poate fi accesată aici.

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).