Pliant de promovare a orei de Religie, lansat la Școala Nicolae Iorga din Sibiu

pliant-poza-696x492

In cadrul manifestarilor 40 de ani de excelenta la Școala «Nicolae Iorga» din Sibiu, a fost realizat un pliant de promovare a orei de Religie, informeaza site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului. Pliantul este online si cuprinde informatii despre activitatile elevilor desfasurate in cadrul orelor de Religie.

Am realizat un pliant prin care prezentam o parte din activitatile orei de Religie. Este vorba despre un pliant online ce cuprinde proiecte organizate de unitatea scolara. Dintre acestea amintim: «Viata Sfintilor Imparati Constantin si Elena in idei de acatist», proiect educational realizat in anul 2013, in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judetean Sibiu si Arhiepiscopia Sibiului; «Spring Day, 2010 – Daruind vei dobandi», un proiect international realizat in 2010,  in Anul  European de Lupta impotriva Saraciei si a Excluziunii Sociale; «Sfanta Filofteia-model de milostenie»;   Cartea «Fapte  de  milostenie»; «Un zambet pentru Nicoleta»; «Voluntar pentru o educatie aleasa prin Ora de Religie»; «Daruieste o carte pentru bucuria unui copil» , a precizat prof. Mariuca Neagu.

Școala «Nicolae Iorga» din Sibiu marcheaza, in perioada 21-24 iunie 2016, implinirea celor 40 de ani de existenta, de activitate educativa printr-o serie de manifestari educationale, culturale, stiintifice, ecoturistice, sportive.

Atelier de creatie dedicat orei de Religie, la Sibiu - Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane

 

The post Pliant de promovare a orei de Religie, lansat la Școala Nicolae Iorga din Sibiu appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 1006

Id: 60324

Data: Jun 22, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar