Proiect dedicat tinerilor la Zalau: ,,Tinerii de azi – Oportunitati, Potential si Bariere!

proiect-socio-educativ-1

Sala multimedia a Liceului Ortodox Sfantul Nicolae din Zalau a fost vineri, 14 octombrie 2016, gazda evenimentuluiintitulat Tinerii de azi – Oportunitati, Potential si Bariere. Intalnirea face parte din proiectul Orientarea tinerilor-Harta a vietii initiat de Asociatia Filantropia Porolissum a Episcopiei Salajului, ne-a informat parintele diacon Ionica Torcos.

Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Salaj si Liceul Ortodox Sfantul Nicolae din Zalau.

La manifestare au participat pe langa partenerii proiectului si reprezentanti ai institutiilor locale a caror sfera a activitatilor desfasurate vizeaza interactionarea cu tineri ce apartin unor grupuri cu risc social.

La finalul intalnirii, cei prezenti au concluzionat ca prin comunicarea directa, pot fi inlaturate barierele de orice natura, dezvoltand in felul acesta perspectivele si oportunitatile tanarului in vederea integrarii si implicarii active in societate.

Orientarea tinerilor – Harta a vietii este finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj, iar scopul acestuia vizeaza integrarea si implicarea in viata comunitatii a tinerilor care provin din familii cu o situasie financiara fragila.

The post Proiect dedicat tinerilor la Zalau: ,,Tinerii de azi – Oportunitati, Potential si Bariere! appeared first on Basilica.ro.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 546

Id: 61224

Data: Oct 15, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar