PS Benedict se va intalni cu studenții arădeni. Tema evenimentului: „Tanăr pe cărări bătrane”

Asociația Studenților Creștini Ortodocși din Arad (ASCOR Arad) va organiza marți prima conferință din perioada Penticostarului, in Aula Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” din Arad. Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, va susține tema intitulată „Tanăr pe cărări bătrane. Pledoarie pentru o tinerețe in siguranță”.

Manifestarea de pe 23 mai va incepe la ora 18:00, și este sprijinită de Arhiepiscopia Aradului.

Ierarhul este autorul a numeroase cărți, articole și studii de specialitate și a susținut multe conferințe și meditații duhovnicești pentru preoți, elevi, studenți și� credincioși din cuprinsul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

„Vă așteptăm, deci, marți, 23 mai 2023, in Aula Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad, str. Academia Teologică nr. 11-13, de la ora 18, pentru a ne bucura impreună de cuvintele Preasfințitului Părinte Benedict Bistrițeanul”, a menționat Alexandru-Laurențiu Blaj, Președinte ASCOR Arad, pe site-ul Arhiepiscopiei.

Intrarea este liberă.


ASCOR este o Asociaţie cu şi pentru studenţi, ce işi propune păstrarea şi inţelegerea valorilor ortodoxe, prin implicarea in viața duhovnicească și organizarea de� activităţi culturale, sociale sau filantropice.

Foto credit: Arhiva Basilica.ro


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 149

Id: 78331

Data: May 20, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).