Uniți pentru viață, studenții ortodocși din toată țara donează sange: Este un moment prielnic de a ne arăta iubirea

„Uniți pentru viață” este genericul sub care Asociația Studenților Creștin – Ortodocși Romani (ASCOR) demarează o nouă campanie de donare de sange la nivel național.

Campania va avea loc in perioada 20 – 31 martie 2023, in principalele centre universitare din țară, unde filialele ASCOR iși desfășoară activitatea.

Pe langă donarea de sange, studenții ortodocși promovează cultura vieții. Postul Paștilor și „Luna pentru viață” constituie impreună cel mai potrivit prilej.

„Mai ales acum, in perioada Postului Mare ce ne pregătește pentru Sfintele Paşti, indemnăm toți tinerii și studenții care pot dona, să facă acest lucru, neuitand nicio clipă de indemnul Domnului nostru Iisus Hristos: �Să vă iubiți unul pe altul, precum v-am iubit Eu� (Ioan 15:12)”, a declarat Ioan Tabarcia, președinte ASCOR București.

„Luna martie este luna dedicată vieții și este un moment prielnic de a ne arăta iubirea și sprijinul față de cei vulnerabili prin fapte concrete. Fie că donăm sange, fie că mergem la marș, scopul nostru este același: acela de a salva și de a proteja vieți”, a transmis Iulian Tomeac Președinte ASCOR Iași.

Campania se va desfășura in orașele București, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava, Targoviște, Timișoara, Targu Jiu. Fiecare filială va face publice informațiile necesare pentru participarea la această campanie.

Sursă foto: Facebook / Mănăstirea Putna


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 151

Id: 77994

Data: Mar 19, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).