Campania socială de Paști a Filantropiei Ortodoxe Huși ajunge și anul acesta in Basarabia

Episcopia Hușilor a anunțat miercuri startul campaniei „De Paști aducem impreună Lumină in suflete” prin care dorește să ajungă la persoanele vulnerabile din eparhie și din Basarabia.

Activitatea este organizată de Asociația Filantropia Ortodoxă Huși cu scopul de a-i ajuta pe copiii și varstnicii cu o situație materială precară, izolați sau suferinzi.

„Dorim să ajungem la copiii și bunicii din Episcopia Hușilor și din Basarabia. Este momentul să transformăm iubirea creștină in acțiune prin programul nostru De Paști aducem impreună Lumină in suflete”, a declarat Preotul consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

„Să ne unim forțele și să facem din fiecare gest de generozitate o rază de lumină ce incălzește inimile celor mai puțin norocoși. Prin acest program, ne propunem să ajungem la cat mai multe persoane lipsite de un trai decent, oferindu-le alimente, imbrăcăminte, incălțăminte și alte produse esențiale”.

Părintele Vladimir Beregoi face apel la societate să sprijine cu donații campania asociației pentru ca, in final, cat mai multe persoane vulnerabile să se bucure de pachete cu alimente, haine și incălțăminte.

Persoanele care doresc să susțină campania filantropică pot dona in conturile Asociației Filantropia Ortodoxă Huși.

In cadrul campaniei desfășurate anul trecut, au fost ajutate persoane vulnerabile din Episcopia de Bălți.

Foto credit: Episcopia Hușilor


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 56

Id: 80775

Data: Apr 12, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).