Clericii din Protopopiatul Roznov se implica in combaterea traficului de persoane din comunitațile județului Neamț

În cadrul campaniei naționale organizate de Agenția Împotriva Traficului de Persoane și Patriarhia Română, clericii din Protopopiatul Roznov s-au întâlnit marți cu specialiștii Centrului Regional Bacău pentru a discuta principalele direcții comune cu privire la combaterea traficului de persoane și a victimizării din comunitățile județului Neamț.

Întâlnirea a avut loc la centrul administrativ al Protopopiatului Roznov.

Campania „Uniți, oferim libertate! Exploatarea asuprește suflete și distruge destine” are ca principal obiectiv atenționarea cu privire la fenomenul traficului de persoane și constă din acțiuni de educare și informare cu privire la fenomen și la evitarea situațiilor de risc.

Cu privire la întâlnirea cu preoții din Protoieria Roznov, Alina Manuela Rusu, coordonatorul Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane a transmis:

„Au fost distribuite materiale informativ-preventive ce conțin sfaturi și recomandări privind evitarea victimizării dar și informații despre cum trebuie sa acționezi daca ești in pericol, precum și numărul de telefon telverde la care se poate raporta orice potențial caz de exploatare”.

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Foto credit: Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane / Facebook

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 18

Id: 76972

Data: May 26, 2022

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).