Coalitia pentru familie sustine initiativa cetateneasca europeana Mama, Tata si Copiii

EU-

Coalitia pentru familie a anuntat intr-un comunicat recent ca s-a inscris in initiativa legislativa cetateneasca europeana Mama, Tata si Copiii .

Aceasta initiativa legislativa are ca scop protejarea, la nivelul legislatiei europene, a familiei naturale, ca uniune intre un barbat si o femeie. Membrii comitetului cetatenesc din spatele acestui proiect propun ca legislatorii de la Bruxelles sa opereze de acum inainte cu o singura definitie a casatoriei si a familiei, anume una care sa fie acceptabila pentru toate cele 28 de state membre. Acest lucru este in deplin acord cu principiul subsidiaritatii, permitand fiecarui stat membru adoptarea propriilor definitii, dar ferind, in acelasi timp, statele membre de interferente externe in articularea acestor definitii.

Initiativa legislativa are avizul Comisiei Europene pentru prima faza (colectarea de semnaturi). Ținta pentru calificare este de 1 milion de semnaturi din minim 7 tari UE.

Initiativa se poate semna online aici.

 

***

Coalitia pentru Familie este o initiativa civica fara personalitate juridica, independenta de orice partid politic si neafiliata confesional, deschisa celor care impartasesc valorile familiei. Coalitia pentru Familie isi propune sa atraga cat mai multe organizatii si persoane vizionare, care, unite intr-o miscare civica de masa, sa influenteze pozitiv societatea si procesul decizional.

http://basilica.ro/mama-tata-si-copiii-o-noua-initiativa-europeana-pentru-apararea-familiei/

 

 

 

The post Coalitia pentru familie sustine initiativa cetateneasca europeana „Mama, Tata si Copiii” appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 559

Id: 60514

Data: Jul 6, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Evanghelia zilei